Over Solis of Switzerland

Zwitserse kwaliteit verovert de wereld.
Sinds de oprichting meer dan 100 jaar geleden, is het succesvolle Zwitserse bedrijf Solis haar gedachtegoed en handelswijze altijd trouw gebleven. Met als doel het leven van de consument stijlvol te verrijken door middel van hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik, die tegelijkertijd ook aangenaam, eenvoudig en efficiënt zijn vormgegeven. Bovendien zijn de kwaliteitsproducten van Solis niet alleen in Zwitserland populair. Solis kan trots zeggen dat zij nu in 40 landen over de hele wereld genieten van een goede marktpositie.

Een duidelijk credo van het bedrijf: het draait allemaal om het voordeel voor de klant. 
De wensen en behoeften van onze klanten zijn onze topprioriteit. Daarom luisteren we ook graag naar de deskundige feedback van onze klanten. Dit doen wij in alle divisies van ons bedrijf in zowel binnen- als buitenland. Het is mede dankzij dit luisterend oor, dat wij succesvol nieuwe hightech producten op de markt kunnen brengen, die volledig zijn gebaseerd op functionaliteit en het comfort en welzijn van onze klanten.

Drie sectoren, een visie: KEUKEN - BEAUTY & WELLNESS - KLIMA 
SWISS MADE betekent voor Solis veel meer dan het maken van producten in eigen land. Het gaat om kwaliteit en welzijn voor onze klanten. Iets wat als een rode draad door onze organisatie terug te vinden is. Van onderzoek en ontwikkeling tot de productie en van verkoop tot marketing, alles bij ons is gewijd aan kwaliteit en het welzijn van de klant. Dit is terug te vinden in de gebruiksvriendelijkheid van onze keukenapparatuur, de techniek in onze haardrogers en de functionaliteiten van ons klima assortiment. Solis is Zwitserse perfectie. Deze positieve uitstraling is niet alleen terug te vinden in onze innovatieve en duurzame producten, maar ook in onze medewerkers, onze zakelijke partners en onze klanten.

Would you like Solis to redirect you to our local store?

Scroll to top