Swiss made haardrogers van Solis

Föhns. Je kunt ze kopen in allerlei soorten en maten. De een wenst een föhn met een diffuser, de ander vindt een stylingmondstuk een vereiste. Ook op het gebied van het aantal snelheidsstanden valt er veel te kiezen: je hebt haardrogers met 1 snelheidsstand en haardrogers met 8 snelheidsstanden. Er bestaan föhns met een koude lucht functie, föhns met een extra lang snoer en föhns met ION-technologie. Er is veel te kiezen…

In deze blog maken we een vergelijking tussen drie Solis föhns: de Swiss Luxury, de Swiss Perfection en de Swiss Perfection Plus. De overeenkomst tussen deze drie high class modellen is het feit dat ze 3 warmtestanden hebben en beschikken over een koude lucht functie. Er zijn echter meer verschillen dan overeenkomsten tussen deze föhns, als we het hebben over de vergelijking van de Swiss Luxury tegenover de Swiss Perfection en de Swiss Perfection Plus.

Swiss Perfection

Heb je vol en vooral heel zwaar haar? Ben je al een hele tijd op zoek naar een föhn die jouw hoeveelheid haar aan kan? Zoek dan niet verder! De Swiss Perfection is uitermate geschikt voor heel vol en zwaar haar dankzij zijn 2300 watt motor. De haardroger heeft maar liefst 50% meer luchtdruk en 40% meer lucht dan vergelijkbare professionele haardrogers.

Deze föhn beschikt over 3 warmtestanden en een koude lucht functie. Waarom een koude lucht knop? Dankzij de temperatuurwisseling (van warme naar koude lucht) sluiten de haarschubben van de haren, waardoor de gecreëerde look behouden blijft. Koude lucht voegt dus elasticiteit toe aan het haar én volume. Je kunt kiezen uit 2 verschillende snelheden.

Daarnaast beschikt deze föhn over ION-technologie. Dit betekent dat je haren omhuld worden met ionen, waardoor het haar gladder wordt en het een gezonde glans krijgt. Een fijne bijkomstigheid van deze functie is dat het haar ook niet statisch wordt! Dankzij de gouden formule van tourmaline, keramiek en de ion-technologie, wordt de hitte van de haardroger gelijkmatig over het haar verdeeld. De haardroger is beschikbaar in het zwart en paars en wordt bij je bezorgd inclusief stylingmondstuk.

Swiss Perfection Plus

Een haardroger maakt vaak veel geluid. Wanneer je ‘s ochtends vroeg de deur uit moet en je niet met druipende haren de deur uit wilt, is het föhnen van je haar een vereiste. Je huisgenoten zullen er echter niet om staan te springen dat je dit doet, want: weg slaap. De Swiss Perfection Plus biedt hiervoor de uitkomst: droog je haar terwijl je partner en/of kinderen zich nog een keer omdraaien.

De Swiss Perfection Plus is namelijk uitgerust met een Smart Silencer. Dit maakt de haardroger tot 50% stiller dan vergelijkbare professionele föhns. Deze haardroger heeft dezelfde features als de Swiss Perfection, met de Smart Silencer als unieke kenmerk. Nog een voordeel van deze föhn: je kunt jezelf zelfs horen zingen tijdens het drogen van je haar omdat de föhn aanzienlijk stiller is dan de gemiddelde föhn (al kan dit voor de huisgenoten ook als nadeel worden bestempeld…). De Smart Silencer is ook los te bestellen.

Swiss Luxury

Ben je op zoek naar de alleskunner op het gebied van föhns? Zoek dan niet langer. De Swiss Luxury is met zijn uitstraling en functies alles wat je in een föhn zoekt. De haardroger beschikt over maar liefst 11 snelheidsstanden, 3 warmtefuncties, een koude lucht functie en een traploze regelbare 2100 watt Solis Infinity BLDC motor.

Deze föhn beschikt over 2 unieke features: een LED-ring en een geheugenfunctie. De LED-ring weergeeft de functies die op dat moment ingeschakeld zijn. De hele ring brandt in de kleur van de geselecteerde temperatuur. Wanneer je de ionenfunctie ingeschakeld hebt, kleurt de halve ring blauw. Zo kun je makkelijk zien welke temperatuur en welke functies zijn ingeschakeld. Tevens ziet het er chic uit!

De tweede unieke feature is de geheugenfunctie waarover de föhn beschikt. Wanneer je de föhn uitschakelt en de volgende dag weer inschakelt, worden dezelfde functies ingeschakeld die bij het laatste gebruik aan stonden. Zo hoef je nooit meer te ‘zoeken’ naar de juiste instellingen voor het drogen van je haar. Als je eenmaal de meest prettige manier van het drogen van je haar hebt ontdekt, kun je deze gemakkelijk opnieuw ‘aanzetten’.

Wanneer je besluit de Swiss Luxury aan te schaffen, worden er 2 stylingmondstukken van 14 millimeter en 5 millimeter meegeleverd. Daarnaast ontvang je een superflex softstyler. Deze is ideaal voor het drogen van krullend haar. Je kunt de haardroger makkelijk meenemen op reis in de etui die bij deze föhn geleverd wordt.

 

Delen:

Would you like Solis to redirect you to our local store?

Scroll to top