Judith Makkink

Swiss made haardrogers van Solis

Föhns. Je kunt ze kopen in allerlei soorten en maten. De een wenst een föhn met een diffuser, de ander vindt een stylingmondstuk een vereiste. Ook op het gebied van het aantal snelheidsstanden valt er veel te kiezen: je hebt haardrogers met 1 snelheidsstand en haardrogers met 8 snelheidsstanden. Er bestaan föhns met een koude lucht functie, föhns met een extra lang snoer en föhns met ION-technologie. Er is veel te kiezen…

Lees meer

IJskoffie: de ultieme smaakvolle verfrissing

Het is lente! Tijd om (letterlijk) de bloemetjes buiten te zetten, te genieten van het lentezonnetje en... van lentekoffie. Als de eerste zonnestralen in de lente te zien zijn en de temperatuur voorzichtig richting de 20 graden loopt, lijkt warme koffie achterhaald te zijn. We hebben allemaal de zomer in de bol, terwijl het nog maar net lente is. En wat past er beter bij stijgende temperaturen dan ijskoffie?

Lees meer

Hoe maak je de perfecte cappuccino?

Een heerlijke romige cappuccino, wie houdt er niet van? Het is een van de meest populaire koffierecepten in de wereld. Van oorsprong dronk men cappuccino’s alleen bij het ontbijt, tegenwoordig drinken we de hele dag door cappuccino’s.

Lees meer

Koffieverslaving: bestaat dat?

Je staat op, stapt uit bed, pakt de krant uit de brievenbus en loopt naar de espressomachine. Eerst een kop koffie! Dat ontbijt komt daarna wel. Je gaat aan de keukentafel zitten en bladert door de krant terwijl je aan je koffie nipt. Wanneer de krant uit is, is de mok ook leeg. Je neemt nog een kop koffie en maakt een ontbijt. Nadat de tweede kop koffie leeg is en het ontbijt achter de kiezen is, kan de dag écht beginnen! Herkenbaar?

Lees meer

Koffie zoals jij wilt met de Solis pistonmachines

Je koffiemachine houdt ermee op, na tien jaar trouwe dienst. Er moet dus snel een vervanger komen, want wat is lekkerder dan rustig wakker worden met een kopje koffie? Je gaat dus snel op zoek naar een koffiemachine. Dat klinkt eenvoudig, maar kan een behoorlijke opgave zijn. Er zijn tegenwoordig koffiemachines in allerlei soorten en maten.

Lees meer

Smaakvol tuinieren: hoe leg je een kruidentuin aan?

We zijn allemaal op zoek naar nieuwe hobby’s om onze tijd thuis door te brengen. We hebben immers minder vrijheden dan dat we ruim een jaar geleden gewend waren. Velen knappen hun huis op of richten zich tot de tuin. Of het nu gaat om het kweken van planten in potten, het starten van een moestuin of het aanleggen van een kruidentuin: we zijn massaal aan het tuinieren.

Lees meer

Grill like a pro: met deze 7 tips word jij een grillmaster

Je hebt een grill avond gepland. Je steekt de grill aan, legt het vlees, de vis en de groente direct op de grill en draait en draait totdat het klaar is. Je legt het gegrilde voedsel op je bord, pakt een beetje brood en een sausje en geniet van hetgeen jij gemaakt hebt. Vervolgens wordt dit alles een aantal keren herhaald totdat iedereen vol zit. 

Lees meer

Would you like Solis to redirect you to our local store?

Scroll to top